Пране на дивани

Пране на дивани в София на достъпни цени, за фирми и частни лица от „Top Cleany". Професионално и качествено.

пране на дивани софия

Пране на Дивани в София на Достъпни Цени

Ако искате да запазите тапицериите на диваните чисти, свежи, здрави и с приятен аромат, определено се нуждаете от професионална фирма за пране на дивани! Това е гаранция за перфектна чистота, хигиена и идеална среда за цялото семейство. Top Cleany използва правилните техники, професионални машини и препарати за поддръжка на дивана. И освен чистотата, осигуряваме и пълно възстановяване, по-добра яркост на цветовете, подобряване на мекотата и бъдеща защита срещу петна и прах! 

Има много фирми за почистване във София, които могат да ви предложат добро дезинфекциране на вашите мебели. Но това, което ни отличава от останалите фирми в почистващата индустрия, е, че сме специализирана фирма за пране на всякакъв вид дивани. Ние изпираме всякакъв вид дивани: двоен, троен, ъглов и други дивани с дамаски от плат, чрез което обръщаме специално внимание на всеки диван, неговия тип и материал. В резултат на това, насочваме цялото си внимание, само към услугата „Пране на дивани“, и от тук с правилната техниката и препарати, които винаги използваме, ще направим вашите дивани чисти, ароматни, меки и отново защитени.

През годините услугите за пране на дивани са станали все по-популярни, както в София, така и в цяла България. Сред нашите клиенти са собственици на домове, заведения, хотели, центрове и други фирми. С предлаганото високото качество на услугата „Пране на Дивани“ е нещо, с което се гордеем и се стремим да поддържаме високите нива на нашите услуги за почистване и пране на дивани.

При нас ще получите цена, която е трудно да се победи, спрямо качеството на услугата „Пране на дивани„.

  Пране на Дивани

  Пране на дивани от „Top Cleany“.

  Пране на дивани

  Нашият екип извършва пране на дивани, както по домовете, така и в офиси и други помещения. Използваме едни от най-мощните екстракторни машини, които след изпиране оставят мебелите на около 70% подсушени. След изпиране на всяка мека мебел, те остават свежи и с лек приятен аромат. Времето на изсъхване зависи от материята на дамаската на диваните, както и от температурата в помещението. След услугата „Пране на дивани“ съхненето е в рамките на 3-12часа. Top Cleany е една от най-опитните и водещи фирми за пране на дивани в София. Почистихме много дивани през годините на фирми и частни лица, и чрез богат опит и знания, продължаваме с качественото и професионално пране на дивани.

  Пране на дивани

  Цени за Пране на Дивани

  Нашите цени за машинно пране на дивани

  Пране на Двоен Диван

  Пране на двоен диван: 25,00лв.

  Пране на Троен Диван

  Пране на троен диван: 35,00лв.

  Пране на По-голям Диван

  Пране на седящо място: 11,00лв.

  Пране на Възглавници

  Възглавници: 3,00 – 8,00лв.

  Пране на Фотьойл

  Пране на фотьойл: 15,00лв.

  Пране на Табуретка

  Пране на табуретка: 8,00лв.

  Фирма за пране на дивани „Top cleany``

  Върнете свежестта и ярките цветове с услугата „Пране на дивани“

  Обичаш дивана си! Но не изглежда толкова ярък, колкото преди и може би забелязваш застояла миризма в дома си.

  Въпросът е: Защо пране на диван? Необходимо ли е? Мога ли да го направя сам?

  Отговорът на всички тези въпроси е: ДА и Не. Със сигурност можете да го направите сами! Но наистина, това ли искате? Няма ли нещо по-продуктивно, което можеш да заемеш? И със сигурност можете да го направите, но това би довело до някаква практика и учене по отношение на прилагането на препарата, отстраняването на замърсяваме и упражняване на много усилия в процеса на всмукване като инвестирате в скъпа машина.

  Прането на дивани от Top Cleany е само една от нашите услуги за дълбоко почистване и пране, която може да върне красотата и приятната атмосфера във вашият дом. Нашите почистващи препарати и професионално оборудване за премахване на замърсявания, петна и миризми от вашата тапицерия, като дават на вашият диван чистота и свежест. За разлика от килима, текстилът, използван в тапицерията, често са естествени смесени влакна като памук, коприна, вълна и други, което изисква специализирано и правилното почистване и пране на диваните. Не подменяйте любимия си диван, само защото е загубил блясъка си с времето. Предлагаме щателна услуга за пране на дивани, която може да възстанови любимия ви диван максимално до оригиналния си вид.

  Етапи за пране на дивани

  Стъпки, по които се извършва услугата „Пране на дивани“

  Професионално и качествено пране на дивани

  Нашите експерти по пране на дивани, следват много подробен процес, както е описано по-долу:

  Етап 1: Първоначално събиране на информация

  Нашият професионален екип за пране на дивани ще събере всички детайли за дивана, когато има запитване за услуги по почистване на дивани. Така че професионалист идва дома ви с предварителна информация на дивана. Информацията включва броя на седящите места, текущото състояние на дивана, вида мръсотия и петна, вградени на дивана и т.н.,

  Етап 2: Проучване на материята

  Експертът по пране на дивани пристига в дома на клиента. Той ще провери интензивността на мръсотията и петна на дивана, и ще определи тъканта на дивана по тапицерията му. След това той решава кои препарати, оборудване, и стратегия за почистването въз основа на тъканта на тапицерията. Той ще прецени, дали да използва освен нормален препарат за дълбоко почистване, да добави препарат за петна за допълнително третиране и четкане.

  Етап 3: Дълбоко почистване и пране

  Ние не почистване само там, където мръсотията присъства, а напълно целия диван, там където има тапицерия от плат, страни, гръб и подлакътници. Експертът по почистване на дивани премахва праха, пясъка, както и всички други замърсявания от повърхността на дивана с помощта на мощна екстракторна машина. Ако има остатъци от петна след изпиране на дивана, ние използваме специални препарати за отстраняването им. Но всичко зависи от това, какво е петното и колко време престоява на дивана.

  Етап 4: Съхнене на дивана след изпиране

  Изцяло видимият резултат се вижда след пълното изсъхване на дивана, като обикновено това се случва 3-12 часа след услугата „Пране на дивани“, според вида на материята.

  Повече за услугата „Пране на дивани``

  Научете повече за почистване и пране на дивани

  Още от услугата „Почистване и пране на дивани``

  След дълъг работен ден, някои от най-добрите релаксиращи моменти се прилагат на дивана и пред телевизора. Но честно казано, толкова много неща се случват с вашия диван: тапицерията на дивана абсорбира мръсотията, хранителните частици, течни петна, животинска козина, прах или други замърсители, които водят до растеж на бактериите. Тези бактерии могат да причинят сериозни здравни проблеми, особено респираторни заболявания. За да се предотвратят тези инфекции, е важно дивана да се почиства на всеки 6 месеца от специализирана фирма с услугата за почистване и пране на дивани. Диваните са най-важните тапицерии и мебели във вашият дом поради комфорта и визуалния поглед, които добавят към интериора в дома. В София, диваните лесно се замърсяват поради прашната атмосфера наоколо, причинявайки алергия и други свързани здравни проблеми. Правилните препарати, правилното оборудване, и обучен специалист по почистване на дивани са строгите изисквания за ефективен процес на пране на дивани.

  Най-доброто за поддръжка и пране на дивани

  Ние разбираме този факт много добре от всеки друг, поради обширни изследвания и безброй почиствания на дивани с които сме се справили. Може да мислите, че простото избърсване или четкане у дома или офиса е достатъчно на дивана да бъде чист, но не е. Най-добре се отстраняват замърсяванията с машина и професионалисти от индустрията. Ние предоставяме ефективни и първокласни услуги за пране на дивани в София с напълно специализиран екип от обучени, както и професионални почистващи препарати за почистване на дивани. Ние сме експерти по почистване и пране на дивани, премахваме мръсотия, петна, никотин и други, за да изглежда по-ярка и свежа тапицерията, запазвайки оригиналния цвят. Ако търсите високо опитна фирма за почистване на дивани, тогава не търсете повече и резервирайте пране на мека мебел, пране на матраци или друго, за да съживите материята.