Пране на матраци

Пране на всякакъв вид матраци, независимо дали е единичен, двоен, топ матрак или друг.

Пране на матраци София

Пране на Матраци

Top Cleany извършва машинно пране на матраци в град София на достъпни цени

Top Cleany е фирма за професионално пране на матраци

Нашият екип извършва пране на матраци, както по домовете, така и в офиси и други. Използваме едни от най-мощните екстракторни машини, които след изпиране оставят мебелите на около 70% подсушени. След изпиране на всяка мека мебел те остават свежи и с лек приятен аромат. Времето на изсъхване зависи от материята на дамаската, както и от температурата в помещението. След услугата „Пране на матраци” съхненето е в рамките на 5 – 12часа.

Top Cleany е фирма за професионално пране на матраци

Почистване и Пране на Матраци в София

Top Cleany предлага професионално почистване и пране на матраци, за да осигури чисти и свежи условия в най-важната стая във вашият дом – спалнята. Чистият  матрак ще ви помогне за по-спокоен и освежаващ нощен сън за вас и вашето семейство.

Спалнята е сърцето на дома: мястото, където се чувстваме отпочинали, отпочинали и готови да се изправим пред още един прекрасен ден. И докато използваме нашите матраци всяка вечер, колко често си спомняме да им предоставим дълбокото почистване и пране, което заслужават?

С фирма „Top Cleany“ матраците ще са чисти, за по-добър и спокоен нощен сън с нашата професионална услуга за почистване на матраци. Нашият обучен екип използва професионално оборудване и екологично чисти препарати за пране на матраци, които поддържат вашата спалня една чиста и безопасна среда за цялото семейството и домашните любимци. Нашата заслужаваща доверие услуга ви гарантира най-добри резултати и спокойствие,  съотношение цена-качество.

Свържете се с Top Cleany днес, и резервирайте нашата професионална услуга „Пране на матраци“ на достъпни цени в гр. София. Научете повече и за услугата „Пране на дивани“

Цени за Пране на Матраци

Нашите цени за машинно пране на матраци

Пране на Единичен Матрак

Пране на единичен матрак: 12,00лв./едностранно

Пране на Единичен Матрак

Пране на единичен матрак: 24,00лв./двустранно

Пране на Двоен Матрак

Пране на двоен матрак: 18,00лв./едностранно

Пране на Двоен Матрак

Пране на двоен матрак: 36,00лв./двустранно